Despre Furnizor Energie A.C.M.P.E. SA

Idea bună, aplicată corect, de oameni pregătiți, care aduce profit sigur!

Cine este Furnizor Energie A.C.M.P.E. S.A.?

Furnizor Energie A.C.M.P.E. S.A. este o societate pe acțiuni creată din inițiativa Asociației Consumatorilor și Micilor Producători de Energie, cu scopul de a asigura furnizarea energiei electrice atât pentru acționari și membrii asociației, cât și pentru consumatorii casnici și non-casnici din România. În acest fel se realizează combinația cea mai corectă dintre un consumator și furnizorul de energie de la care acesta își primește factura, existând garanția reciprocă a corectitudinii ambelor părți implicate în contract, dată de investiția făcută de fiecare în parte.

Ce obiective avem?

Pe termen lung (5-15 ani) societatea Furnizor Energie ACMPE SA va deveni unul din liderii furnizării de energie și gaze naturale în regim concurențial, cu o cotă de piață de peste 10%, cu un randament al investiției noastre de 20% până la 25%.

Pe termen mediu (2-5 ani) vânzarea energiei electrice către consumatori se va face împreună cu vânzarea gazelor naturale, astfel încât să putem oferi oricărui consumator o soluție completă de furnizare a utilităților energetice. În acest fel vom reuși să majorăm profitul net anual la aproximativ 15% din valoarea capitalului social.

Pe termen scurt

 • (1-2 luni) acumularea unui capital social de 100.000 €, necesar obținerii licenței de furnizare a energiei electrice

 • (3-6 luni) majorarea capitalului social la 1.000.000 €, în vederea acumulării capitalului de lucru pentru derularea activității de furnizare.

 • (7-24 luni) implementarea planului de afaceri care va asigura un profit net anual de minim 10% din valoarea capitalului acumulat, pentru primii doi ani de activitate.

Obiectivul se va atinge prin vânzarea unui număr de 724.986 acțiuni la purtător, reprezentând 49,999% din numărul total de acțiuni emise, conform ofertei de preț publicate online la adresa https://www.acmpe.eu/actionari/.

Însă, pe drumul spre profit, fiecare acționar trebuie să beneficieze și de alte resurse de care dispune societatea. Iar acest lucru poate însemna:

 1. facturarea energiei electrice la PREȚUL DE COST (preț de achiziție+costuri de funcționare) către locurile de consum utilizate de acționari.

 2. garantarea și asigurarea respectării drepturilor pe care le au acționarii în raport cu alt furnizor de energie cu care are încheiat contractul.

Bineînțeles că dividendele vor veni din profitul adus de vânzarea energiei electrice către alți consumatori, la prețul pieței.

Ce puteți face singuri pentru dvs.?

Dacă v-ați aflat vreodată în oricare dintre situațiile următoare:

 1. Factura de energie pe care o primiți vi se pare (cel puțin câteodată) prea mare;

 2. V-ați întrebat de ce vi s-a mărit prețul la energie fără o justificare pe care să o înțelegeți ușor;

 3. V-ați gândit să deveniți și dvs. furnizor de energie, dar:

  1. nu ați avut toți banii necesari și nici nu ați găsit cu cine să vă asociați;

  2. ați fi avut banii necesari însă:

   1. nu ați știut ce presupune activitatea de furnizare;

   2. dacă totuși ați aflat ce presupune activitatea de furnizare, ați descoperit că nu prea există personal calificat disponibil care să o și deruleze la un cost care să permită un randament decent;

 4. Vi s-a părut că activitatea de furnizare a energiei electrice este un monopol în care nu puteți avea acces;

 5. Ați văzut ca firmele de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale au profituri sigure, și culmea, nu sunt afectate în perioadele de criză economică;

atunci, cu siguranță,

aveți cel puțin un motiv excelent pentru a deveni acționar al societății Furnizor Energie A.C.M.P.E. S.A.

Și în acest fel, veți avea soluția oricărei situații de mai sus.

De ce să deveniți acționar exact la societatea Furnizor Energie A.C.M.P.E. S.A.?

 1. Pentru că se poate! Fără efort!
  Până la această dată puteți cumpăra acțiuni fără efort, numai la un singur alt furnizor de energie pentru că este cotat la bursă. La oricare altul nu vă este la îndemână. La noi este cel mai simplu!

 2. Pentru că este soluția optimă!
  Răspunsurile și soluțiile la oricare dintre întrebările de mai sus, precum și la oricare altă situație sunt asigurate de investiția dvs.
  În plus, acțiunile dvs. aduc dividende mai mari decât în cazul depozitelor la bănci (3-4%/an) sau al altor firme de din domeniu (4-6%/an), pe termen lung urmând să depășească randamentul acțiunilor bancare.

 3. Cumpărarea acțiunilor este garantată!
  Garantarea se face printr-un contract de fiducie în vederea eliminării oricărui risc de pierdere a sumelor investite. Costurile fiduciei sunt suportate integral de către societate pentru fiecare investiție mai mare de 20.000 lei în cazul persoanelor fizice și de 50.000 lei în cazul persoanelor juridice. Orice investiție mai mică decât aceste valori se va garanta la cererea investitorului, dar pe cheltuiala acestuia. În cazul în care obiectivul de 1.000.000 € nu este atins până la 30.06.2019 în proporție de cel puțin 80%, toate sumele se restituie integral, fără nicio pierdere din partea investitorului.
  În plus, în cazul în care investitorul dorește să se retragă din contractul de fiducie, o poate face oricând înainte de atingerea obiectivului, printr-o simplă cerere adresată cabinetului de avocatură, fără niciun fel de explicații, dar cu suportarea costurilor generate de activitatea de garantare (avocat, comisioane bancare etc.)

 4. Pentru că suntem la început!
  Și după cum vă puteți imagina deși orice început este dificil, toți acționarii de la început au cele mai bune condiții de asociere. Pentru următoarea emisiune de acțiuni condițiile de asociere vor fi semnificativ diferite.

 5. Pentru că planul nostru de afaceri este viabil!
  Când activitatea de furnizare a energiei electrice asigură integral costurile de funcționare precum și profitul net anual estimat la 10%/an, cu certitudine activitatea de trading a energiei electrice și mai apoi a gazelor naturale nu face altceva decât să ridice nivelul acestui profit. Adăugați și profitul realizat din dezvoltarea de software la comandă și veți avea garanția că dividendele dvs. vor fi mai mari decât prognozele prezentate moderat.

 6. Pentru că strategia de dezvoltare este ponderată!
  Strategia noastră înseamnă în primul rând dezvoltarea activității de furnizare conform unor criterii de stricte de gestionare a contractelor de furnizare. Păstrarea neîntreruptă a fluxului monetar prin asigurarea unui număr de contracte de furnizare cu profit mare sau risc mic de pierdere (consumatori casnici) și cu susținerea unor costuri cât mai mici (anumite tipuri de consumatori non-casnici) pentru o perioadă cât mai redusă (maxim 20 de zile calendaristice) sunt principalele obiective pe care le vom avea.
  Sistemul informatic va asigura prognozarea eficientă a consumurilor estimate în vederea reducerii graduale a dezechilibrelor de consum, la un nivel de maxim 1,5% din valoarea facturilor emise.

 7. Pentru că avem resursele umane!
  Știți că derularea oricărei activități comerciale presupune cunoașterea detaliilor care fac diferența față de concurența din domeniu. Din 185 de firme care dețin licența de furnizare a energiei electrice existente la această dată, mai mult de 60% nu contează pe piață tocmai din lipsa personalului competent.
  Pregătirea profesională a celor 5 membri ai Consiliului de administrație acoperă principalele aspecte ale activității de furnizare: juridic, contractare, IT, financiar și marketing.
  Numărul membrilor Consiliului de administrație este mai mare decât numărul angajaților pe care îl au peste 50 de alte firme din domeniu.

 8. Pentru că folosim întotdeauna tehnologie avansată!
  De la ședințele Adunării Generale a Acționarilor care se țin online, ca videoconferințe înregistrate, accesibile folosind orice telefon mobil, tabletă sau echipament care se poate conecta la internet și dispune de cameră web și microfon, și până la sistemele informatice utilizate în fiecare zi, tehnologia de care dispunem este întotdeauna actualizată la ultimele versiuni stabile și certificate funcțional, pentru a elimina riscul pierderilor de informații și comunicări. Totul licențiat și legal!

 9. Pentru că lucrăm organizat!
  Atunci când activitatea unei firme se derulează conform unor proceduri clare, prestabilite, urmărite atent și actualizate permanent, este greu de crezut că schimbările legislative sau de personal pot genera dificultăți în funcționare.
  Noi am ales să evităm greșelile date de lipsa procedurilor interne (cazul majorității firmelor de furnizare concurențiale) și să lucrăm conform unor proceduri care să respecte legislația, având logigrame clare și ușor de urmărit, aplicat și actualizat!

 10. Pentru că suntem cei mai adaptabili!
  O organizație mare are avantajele ei! Dar și dezavantaje pe măsură! Iar unul dintre marile dezavantaje este dat de viteza mică de propagare a schimbărilor necesare optimizării fluxului de funcționare. Este evident faptul că o informație transmisă unui număr mare de persoane are tendința de a se propaga mai greu și cu întârziere. De cele mai multe ori organizațiile mari sunt victimele propriilor dimensiuni. O organizație dimensionată corect, care se bazează pe un sistem informatic adaptat în maxim 1 zi lucrătoare de la apariția unei modificări legislative, garantează o adaptabilitate mult superioară ședințelor de informare necesare în cadrul altor organizații.

Ce aveți de făcut pentru a deveni acționar?

În funcție de intenția dvs. de a cumpăra acțiuni ca persoană fizică sau ca persoană juridică accesați https://www.acmpe.eu/actionari/ și descărcați cererea de achiziție corespunzătoare. Cererile conțin absolut toate informațiile necesare și instrucțiunile cu privire la pașii de urmat.